«Ο Δώνης έδειξε ασέβεια προς τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μου»

«Ο Δώνης έδειξε ασέβεια προς τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μου»

Ο τεχνικός της Πάφου, Στίβεν Πρέσλι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια της ομάδας του, ωστόσο στις σύντομες δηλώσεις του έδειξε την απογοήτευση του για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Γιώργος Δώνης την ομάδα του με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Δείτε τις δηλώσεις του Σκωτσέζου τεχνικού:

«Το πιο σημαντικό και το πρώτο είναι πως είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα. Έδειξαν πως πεθαίνουν γι’ αυτή την ομάδα. Έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και είμαι ευχαριστημένος από αυτούς. Είμαι απογοητευμένος με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Έδειξε ασέβεια προς τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μου και δεν θα το ξεχνάμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE