«Τους ευχαριστώ πολύ!»

«Τους ευχαριστώ πολύ!»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Ανόρθωση ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Σωτηρίου.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι πάντοτε κοντά μας… Τα τελευταία χρόνια στην Β’ Κτηγορία και τώρα με το εμπάργκο στην πρώτη κατηγορία έδειξαν ότι είναι πάντα δίπλα μας. Μας ακολουθούν παντού. Μας έδωσαν μετά το τέλος του αγώνα ένα μήνυμα ότι είναι δίπλα μας και ότι θα παλέψουμε μαζί στο παιχνίδι με τον Άρη. Ελπίζω να νικήσουμε τον Άρη.

Η Ανόρθωση είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος… Με δύο δικά μας – παιδικά λάθη κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0. Δεν ήταν εύκολο για μας μετά. Μπήκαμε μετά μέσα χάσαμε κάποιες ευκαιρίες.

Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι για μας. Θέλουμε την νίκη στο Τσίρειο. Θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE