ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: ‘Θα σας σφάξω όλους’ - Πανικός στην παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση

ΛΕΜΕΣΟΣ: ‘Θα σας σφάξω όλους’ - Πανικός στην παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση

Στην σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία, που απειλούσε πολίτες στην παιδική παρέλαση καρναβαλιού της Λεμεσού, την Κυριακή 11/2.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 13:15 το μεσημέρι της Κυριακής 11/2, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία ότι μεθυσμένος άντρας, βρισκόταν σε πεζοδρόμιο της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, και απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς.

Επί καθήκοντι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή λόγω της παιδικής καρναβαλίστικης παρέλασης που γινόταν εκεί, έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 28χρονο, Αιγυπτιακής καταγωγής.

Να σημειωθεί ότι ο 28χρονος προέταξε μαχαίρι εναντίον πολιτών και φώναζε ότι θα τους σφάξει όλους.

Τον μεθυσμένο άντρα, ακινητοποίησε και του απέσπασε το μαχαίρι πολίτης, ενώ δεύτερος πολίτης που βρισκόταν στο σημείο περιέγραψε στους αστυνομικούς τι συνέβη.

Ο 28χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top