ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διευθετήθηκε η κηδεία του ενός εκ των δύο θυμάτων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διευθετήθηκε η κηδεία του ενός εκ των δύο θυμάτων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο Νικόλας Περίκος, που έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής 11/2, σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Συγκεκριμένα, το ίστατο χαίρε στον άτυχο 24χρονο, φίλοι και συγγενείς θα το πουν το μεσημέρι της Τρίτης 13/2.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πολεμίδια στις 13:00 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν φορούσαν κράνος ο Μαρίνος και ο Νικόλας- Πως έγινε το δυστύχημα

Η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια, ενώ επιθυμία της είναι όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές προς την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Ο Νικόλας καταλείπει τους γονείς του και τις δύο αδελφές του.

Η κηδεία του 20χρονου Μαρίνου Κωνσταντίνου, δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής πότε θα πραγματοποιηθεί.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε εξέλιξη η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν στο Προεδρικό

Κυπριακό: Σε εξέλιξη η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν στο Προεδρικό

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE