ΛΑΡΝΑΚΑ: Γνωστή δικηγορική εταιρεία ζητά δικηγόρο για πλήρη απασχόληση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γνωστή δικηγορική εταιρεία ζητά δικηγόρο για πλήρη απασχόληση

Η δικηγορική εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.Ε.Π.Ε. ζητά δικηγόρο για πλήρη απασχόληση στα γραφεία της εταιρείας στη Λάρνακα για άμεση εργοδότηση.

Απαιτούμενα προσόντα:

· Πτυχίο Νομικής & Άδεια άσκησης δικηγορικού επαγγέλματος στην Κύπρο.

· Τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσίας στο χειρισμό υποθέσεων ενώπιον Δικαστηρίου και στο χειρισμό ακροαματικών διαδικασιών, όπως επίσης στη σύνταξη δικογράφων, συμφωνιών, αιτήσεων προσωρινών διαταγμάτων και άλλων νομικών εγγράφων.

· Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και άριστη γνώση της Ελληνικής.

· Απαιτείται καλή γνώση Η/Υ (Word, Excel, Outlook) και Αγγλικών

· Ικανότητες Οργάνωσης, έρευνας και μελέτης.

· Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, εχεμύθεια, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός.

· Θα εκτιμηθεί θετικά τυχόν μεταπτυχιακός τίτλος και γνώση πρόσθετης ξένης γλώσσας.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 24-655339 και 24-651339.

Για αποστολή βιογραφικού σημειώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE