Aποχώρησε από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ, ανέλαβε το Υπουργείο Υγείας!

Aποχώρησε από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ, ανέλαβε το Υπουργείο Υγείας!

Ο επίσημος ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Ιωάννου από το Δ.Σ της εταιρείας καθώς θα αναλάβει το Υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια τον Κωνσταντίνο Ιωάννου για την προσφορά του προς τον ΑΠΟΕΛ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Ιωάννου μετείχε σήμερα για τελευταία φορά στην εβδομαδιαία συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και αποχώρησε αφού πλέον θα αναλάβει το δύσκολο έργο του Υπουργού Υγείας.

Ο ακέραιος χαρακτήρας του, οι γνώσεις του και η διάθεση του να συνεισφέρει στα κοινά είναι τα καλύτερα εχέγγυα για την προσπάθεια που θα καταβάλει.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE