Στη Νομική Υπηρεσία εντός των επόμενων ημερών ο φάκελος για την υπόθεση του ΣΑΛ

Στη Νομική Υπηρεσία εντός των επόμενων ημερών ο φάκελος για την υπόθεση του ΣΑΛ

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες ο φάκελος με τα αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών στην υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Μετά τη παραλαβή του φακέλου, ο Γενικός Εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσο διαπράχθηκαν ποινικά αδικήματα σε σχέση με την εκτέλεση συγκεκριμένων συμβολαίων στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας την περίοδο 2003 – 2014.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της ετοιμασίας της σχετικής έκθεσης που θα περιληφθεί στον φάκελο ο οποίος θα σταλεί στη Νομική Υπηρεσία. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE