ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς «έσβησε» ο Νεκτάριος Πεττεμερίδης – Θλίψη στην οικογένεια του άτυχου ποδηλάτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς «έσβησε» ο Νεκτάριος Πεττεμερίδης – Θλίψη στην οικογένεια του άτυχου ποδηλάτη

Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος Νεκτάριος Πεττεμερίδης που από τις 4 Φεβρουαρίου έδινε μάχη μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη με το ποδήλατό του στο Δάλι.

Μιάμιση περίπου βδομάδα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει στη ζωή τον γνωστό ποδηλάτη του Κεραυνού.

Ο Νεκτάριος, μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας, αποσυνδέθηκε το πρωί από τη μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε στη ζωή στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νεκτάριος με άλλους δύο ποδηλάτες κτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Δυστυχώς ο ποδηλάτης του Κεραυνού, Νεκτάριος Πεττεμερίδης είχε την ατυχία να τραυματιστεί πολύ σοβαρά με κατάγματα και κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι.

Η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 30χρονου ορίστηκε για το Σάββατο 17/2 απο την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE