ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι είπε ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ για το γκολ του, τη ρεβάνς, τη θέση που προτιμά και…

Τι είπε ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ για το γκολ του, τη ρεβάνς, τη θέση που προτιμά και…

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς σκόραρε λίγα δευτερόλεπτα έπειτα από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στην ισοπαλία της ΑΕΚ με την Ντιναμό ΚΙέβου (1-1), ωστόσο θεωρεί ότι δεν έχει σημασία ποιος έβαλε το γκολ.

Οι δηλώσεις του 28χρονου Αλβανού διεθνούς κεντρικού μέσου στην κάμερα της Nova:
Για το ότι ήταν το δεύτερο ματς μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό που μπήκε αλλαγή και σκόραρε ή έδωσε ασίστ:
«Ποτέ δεν έχω κάνει κάποιο παράπονο, είμαι εδώ για να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Όταν υπάρχουν ελλείψεις ή τραυματισμοί πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Το επιθετικό κομμάτι είναι το καλύτερό μου, εδώ για πρώτη φορά παίζω τόσο βάθος, αλλά είμαστε όλοι εδώ για να βοηθάμε την ομάδα».

Για το πως νιώθει όταν είναι στον πάγκο και περιμένει αν θα αγωνιστεί ή όχι:
«Κάθε φορά που καλούμαι να μπω για να βοηθήσω την ομάδα, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό σκεφτόμουν και χθες, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου. Σε κανέναν παίκτη δεν αρέσει να κάθεται στον πάγκο, όποιος πει το αντίθετο είναι ψέματα. Εγώ όταν είναι να παίξω 10 λεπτά, σκέφτομαι όσο μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Χθες είχα την τύχη, είδα ότι οι συμπαίκτες μου έκαναν κίνηση στο πρώτο δοκάρι, όπως κι εγώ συνήθως και με τη λογική μου πήγα στο δεύτερο, με τύχη η μπάλα ήρθε σε μένα και σκόραρα. Μερικές φορές την τύχη τη δημιουργείς».

Για το ροτέισον και τις λύσεις που βρίσκει πάντα η ΑΕΚ:
«Προπονούμαστε κάθε μέρα για να ε ίμαστε προετοιμασμένοι κι αυτοί που δεν παίζουν πρέπει να προπονηθούν για να μπουν μέσα. Να εκμεταλλευτούμε όσο χρόνο μας δοθεί, 10-15 λεπτά. Έχοντας η ομάδα συνεχόμενα παιχνίδια, εγώ έλειπα τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες, έκανα μόνο τρεις προπονήσεις. Είναι εντελώς διαφορετικό να κάνεις προπόνηση ομαδική ή μόνος σου, όπως εντελώς διαφορετικό είναι ο ρυθμός της προπόνησης με τον ρυθμό του αγώνα. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ, ο Γιακουμάκης, ο Αραούχο, ο Λαμπρόπουλος, ο Αϊντάρεβιτς, ο Τσιγκρίνσκι ή οποιοσδήποτε, αυτό που θέλουμε όλοι είναι να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα στον χρόνο που θα μας χρειαστεί».

Για τη ρεβάνς με την Ντιναμό Κιέβου:
«Νομίζω ότι είδαμε χθες τον αγώνα πως κύλησε, είναι ιστορική ομάδα η Ντιναμό, όπως και η ΑΕΚ. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και εικόνες από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλμήματα, η ΑΕΚ μπορεί να αντισταθεί στην Ντιναμό. Αν παίξουμε με την ίδια ένταση, μπορούμε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Τα πράγματα είναι διαφορετικά, θα είναι στην έδρα τους, ο κόσμος τους θα τους στηρίξει, όπως και μας χθες που δημιούργησε φανταστικό κλίμα, αλλά δε φοβόμαστε τίποτα, θα πάμε εκεί και αν είμαστε καλοί θα κερδίσουμε».

Για το τι σκέφτηκε πριν το γκολ που πέτυχε:
«Μου αρέσει να σκοράρω φυσικά, αλλά μου αρέσει πολύ περισσότερο να δίνω ασίστ. Αυτό ξέρω να κάνω όλη την καριέρα μου. Λίγο πριν μπω, ξέρω ότι χάναμε 1-0, το χειρότερο ήταν να γίνει 2-0, ήξερα ότι δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, ήθελα να βοηθήσω με μια ασίστ, αλλά ευτυχώς η μπάλα ήρθε σε μένα και μπόρεσα και σκόραρα και βοήθησα την ομάδα. Όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό, σκοράρουμε σε πολλά παιχνίδια στο τελευταίο λεπτό».

Για τα στοιχεία που οδηγούν την ΑΕΚ φέτος στις ανατροπές:
«Νομίζω ότι πλέον πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Έχουμε προσωπικότητα, η οποία χρειάζεται. Χωρίς αυτή δεν μπορείς να είσαι νικητής. Νομίζω είναι η ένταση και η προσωπικότητα. Αυτά είναι τα βασικότερα δύο στοιχεία που δείχνουμε».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ και αν θα ήθελε να μείνει μετά το καλοκαίρι, έχοντας περιορισμένο χρόνο συμμετοχής:
«Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα. Εχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο, δεν έχω αγωνιστικό χρόνο όπως είχα συνηθίσει σε άλλες ομάδες. Στην προγηούμενη ομάδα μου ήμουν το βασικό σημείο, τώρα είμαι μέλος της ομάδας. Δεν παραπονιέμαι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν, στο ποδόσφαιρο αλλάζουν όλα από τη μια μέρα στην άλλη, τη μία είσαι ο κάνενας, την άλλη το Νο1. Έτσι, εγώ θέλω να συνεχίσω να βοηθήσω την ομάδα».

Για το θέση που προτιμά, «8» ή «10»:
«Το 10. Όταν ήρθα, παίζαμε με τρεις μέσους, οπότε κάναμε ένα πολύ καλό σύνολο και αποδίδαμε πολύ καλά. Τα επιθετικά μου χαρακτηριστικά είναι καλύτερα από τα αμυντικά, αλλά σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί, μπορώ να βοηθήσω. Νομίζω ότι επιθετικά μπορώ να βοηθήσω περισσότερο».

Για την Ξάνθη, που είναι η επόμενη αντίπαλος στο πρωτάθλημα:
«Η Ξάνθη είναι πολύ σκληρή ομάδα, δυνατή ομάδα, που κάνει το παιχνίδι δύσκολο. Εμείς πρέπει γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος θα παίξει δυνατά και θα παλέψει, να είμαστε έτοιμοι με ακόμη περισσότερη ενέργεια και ένταση, να εκμεταλλευτούμε τη στιγμή και να σκοράρουμε και να πάμε για δεύτερο γκολ. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, όλες οι ομάδες είναι δυνατές».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top