Λαβωμένη για να δώσει ένα τέλος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ! (το πλάνο του Πέτεφ)

Λαβωμένη για να δώσει ένα τέλος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ! (το πλάνο του Πέτεφ)

Όποια κι αν είναι η κατάσταση της Ομόνοιας, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από τότε που έχει να γευτεί τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι το «τριφύλλι» το κάθε ματς με τον ΑΠΟΕΛ είναι πάντα διαφορετικό για την Ομόνοια, όπως αναμένεται να είναι και το σημερινό.

Οι «τριφυλλοφόροι» προέρχονται από την ήττα – σοκ στο κύπελλο και ξέρουν ότι με μια ενδεχόμενη επιτυχία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ όχι μόνο θα εξαφανίσουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από το «Ηλίας Πούλλος» αλλά θα γεμίσουν με αυτοπεποίθηση οι ποδοσφαιριστές του Πέτεφ ενόψει της δύσκολη συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που έχει να πανηγυρίσει η Ομόνοια σε «αιώνιο» ντέρμπι και το σημερινό παιχνίδι οι «πράσινοι» το βλέπουν σαν μια μεγάλη ευκαιρία για να επαναφέρουν την τάξη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για να δώσουν ένα τέλος στην άσχημη προϊστορία στα παιχνίδια με τους «γαλαζοκίτρινους».

Η Ομόνοια στον δεύτερο γύρο αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (ήττα στην Λεμεσό) κατάφερε να νικήσει την ΑΕΛ και την Ανόρθωση (και τα δύο παιχνίδια εκτός) και σήμερα σαν τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να πετύχει τη νίκη και να παραμείνει ζωντανή στους στόχους της.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά για τον Πέτεφ ο οποίος θα δει το παιχνίδι από την κερκίδα ελέω της τιμωρίας του μετά την αποβολή του από το ματς Κυπέλλου με την Δόξα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχαΐλοφ, Αλβμπόγκε, Χριστοφή, Κατελάρης και Λόπες που ταλαιπωρείται από ίωση.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε στο σημερινό ματς είναι με τους Χριστοδούλου κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα ο Γ.Σοάρες, και Βύντρα θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας και οι Αραούχο και Καντέ στα αμυντικά άκρα.

Στην μεσαία γραμμή πιθανών να δούμε τους Κανού, Α.Σοάρες και Μαργκάσα να παίρνουν θέση, ενώ στην επιθετική γραμμή ο Δημητρίου με τον Κιπιάνι θα είναι στα δύο «φτερά» και ο Ντάρμπισαιρ ως μοναδικός προωθημένος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE