«Πάμε στη Λεμεσό για να κερδίσουμε»

«Πάμε στη Λεμεσό για να κερδίσουμε»

O Ρούμπεν Ράγιος ήταν ένα εκ των πρωταγωνιστών στο παιχνίδι με τον Ερμή και με τα δύο δικά του τέρματα κατάφερε να οδηγήσει κι αυτός με την σειρά του την Ανόρθωση στη νίκη.

Μετά το πέρας του αγώνα ο Ισπανός μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στις δηλώσεις του δήλωσε ότι θέλει ανάλογη συνέχεια και στα άλλα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα και τα γκολ του: «Είμαστε χαρούμενοι. Το λέω πως όταν κάνουμε όλα όσα δουλεύουμε, πάντα είναι πιο εύκολο να κερδίσουμε. Μετά από καιρό που δεν σκόραρα είμαι χαρούμενος που έβαλα και βοήθησα την ομάδα. Πάντα η ομάδα είναι το πιο σημαντικό και χαίρομαι που βοήθησα».

Για την ΑΕΛ: «Ένα διαφορετικό παιχνίδι, με ίδιο στόχο. Πρέπει να δίνουμε περισσότερα, να διορθώσουμε λάθη να βελτιωθούμε και να πάμε στη Λεμεσό για να κερδίσουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE