ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 28χρονος - Ο γερανός έπεσε από την μεριά που βρισκόταν ο χειριστής

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 28χρονος - Ο γερανός έπεσε από την μεριά που βρισκόταν ο χειριστής

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 28χρονος, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εργασίας του στο λιμάνι της πόλης, σήμερα το μεσημέρι.

Ο 28χρονος οδηγούσε γερανογέφυρα προκειμένου να ελέγξει εάν λειτουργούσε κανονικά, καθώς είχε παρουσιάσει μηχανικό πρόβλημα. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η γερανογέφυρα έγειρε στο έδαφος με αποτέλεσμα αυτός να εγκλωβιστεί εντός.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέλη της Αστυνομίας και επιθεωρητής του Υπουργείου Εργασίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή του ατυχήματος. Την υπόθεση διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Αγίου Ιωάννη.

Ο Διευθυντής της EUROGATE Container Terminal Limassol Ltd Γιώργος Πούρος σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι «η εταιρεία έδρασε άμεσα και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο τραυματίας οδηγός να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και να τύχει της απαραίτητης περίθαλψης».

«Έχουμε επισκεφθεί τον συνάδελφο στο νοσοκομείο και ενημερωθήκαμε για την κατάσταση της υγείας του», προσθέτει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline ο γερανός έγειρε από την πλευρά του κουβούκλιου που βρισκόταν ο χειριστής.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE