ΠΙΤΣΙΛΙΑ: Απίστευτο τι έκλεψαν από εξοχικό 38χρονου

ΠΙΤΣΙΛΙΑ: Απίστευτο τι έκλεψαν από εξοχικό 38χρονου

Στόχος διαρρηκτών η εξοχική κατοικία 38χρονου στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 38χρονος παραπονούμενος, κατήγγειλε την Κυριακή (26/02) ότι μεταξύ των ημερομηνιών 10 - 25 Φεβρουαρίου του 2018, άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική κατοικία του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς και πήραν αντικείμενα αξίας 4,500 χιλιάδων ευρώ.

Οι άγνωστοι δράστης ‘σήκωσαν’ εννέα μπαταρίες φωτοβολταϊκών βάρους 35 κιλών η κάθε μια. Πήραν επίσης τέσσερις μπαταριές αυτοκίνητου, το internet του σπιτιού και ένας κοντρόλερ.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως οι διαρρήκτε πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κλειδωνιά της μεταλλικής πόρτας της αποθήκης.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγρού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.