ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… έδειξαν από την αρχή!

Το… έδειξαν από την αρχή!

Είναι αλήθεια ότι η σεζόν για τη Νέα Σαλαμίνα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα κατά την διάρκεια της σεζόν, τάραξαν τα νερά στον Βαρωσιώτικο σύλλογο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να έρθει και η αποδέσμευση του Λιάσου Λουκά.

Το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας μετά τον Κύπριο προπονητή ανέλαβε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, που όσον περνάει ο χρόνος και οι μέρες φαίνεται το σπουδαίο έργο που επιτελεί στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» κατάφερε σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνα να αναγεννήσει την ομάδα, και παράλληλα μπόρεσε να σώσει και το «καράβι» που φαινόταν ότι βούλιαζε.

Φυσικά σε αυτό μπορούμε να πούμε ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι σηματικές προσθαφαιρέσεις που έγιναν τον Ιανουάριο στη Νέα Σαλαμίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν στο ρόστερ τους, τους Καρλάο, Τιάγκο, Ελουντού και Νουρ με τα νέα αποκτήματα να βοηθάνε στον μέγιστο βαθμό στην αναγέννηση της Νέας Σαλαμίνας.

Μια γνωστή ρήση λέει ότι «η καλή μέρα από το πρώι φαίνεται»… αυτό ισχύει και για τα τέσσερα νέα αποκτήματα του Βαρωσιώτικου συλλόγου, που από την αρχή και με το που πάτησαν το πόδι τους έδειξαν το τι μπορούν να προσφέρουν.

Η σημαντική μέχρι τώρα συμβουλή τους (οι τρεις από τους τέσσερις πέτυχαν τέρμα στο 4-0 με την Αλκή) είναι αυτή που κρατάει ζωντανή τη Νέα Σαλαμίνα στην παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.

Σίγουρα στα εναπομείναντα 10 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όχι μόνο οι νέοι αλλά και οι παλιοί θα πρέπει να συμβάλουν έτσι ώστε η Νέα Σαλαμίνα να κρατηθεί στα μεγάλα σαλόνια.

Το γεγονός ότι οι Ελουντού, Τιάγκο και Καρλάο βοηθάνε στον μέγιστο βαθμό και αλλάζουν την γενική εικόνα της ομάδας της Αμμοχώστου είναι αρκετά σημαντικό καθώς δίνουν το μεγάλο κίνητρο και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη για να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό εντός των τεσσάρων γραμμών.

Δείτε κι αυτό:Η εκπληκτική συμβολή των νέων και ο κόσμος που αποκτά ξανά την χαμένη του υπερηφάνεια

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top