ΚΟΣΜΟΣ

Σύζυγος κάρφωσε δημόσια “σκανδαλιάρα” διευθύντρια ταχυφαγείου

Σύζυγος κάρφωσε δημόσια “σκανδαλιάρα” διευθύντρια ταχυφαγείου

Σοκαρισμένη σύζυγος ανακάλυψε στο κινητό του άντρα της γυμνές φωτογραφίες άλλης γυναίκας και φρόντισε να πάρει μια όσο γίνεται πιο δημόσια εκδίκηση.

Δημοσίευμα της βρετανικής “The Sun”, αναφέρει ότι μια γυναίκα από την Αυστραλία, εντόπισε στο κινητό του άντρα της μια σειρά ερωτικών μηνυμάτων από 35χρονη διευθύντρια σε αλυσίδα ταχυφαγείου και αισθησιακές της φωτογραφίες από το μπάνιο.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που αντίκρισε η έντρομη σύζυγος, φαίνεται η διευθύντρια του ταχυφαγείου σε γυμνές φωτογραφίες στις οποίες συγκεκριμένα μέλη του σώματος της πιέζονταν στο τζάμι του ντους.

Μάλιστα, η εν λόγω σκανδαλιάρα γυναικά που φαίνεται να είναι γνωστή του ζευγαριού, προσπαθούσε να πιάσει στην κουβέντα τον άντρα, ρωτώντας τον διάφορα πράγματα για τη σύζυγό του και την ηλικία των παιδιών του.

Ο σύζυγος, όπως παρουσιάστηκε ενοχλημένος από τις φωτογραφίες της 35χρονης, κάτι που μάλλον βοήθησε στο να ελαφρύνει τη θέση του.


Εξοργισμένη η σύζυγος, ξεκίνησε την πρωτότυπη εκδίκηση της, αρχικά απαντώντας στην 35χρονη με μια φωτογραφία της από το μπάνιο με το τατουάζ που έγραφε τα ονόματα των γιων της στην πλάτη της.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε δημόσια ανάρτηση στη σελίδα της αλυσίδας ταχυφαγίου στο Facebook, που εργαζόταν η 35χρονη ως διευθύντρια αναφέροντας: “ Είναι σωστό η διευθύντρια σας... (προσδιόρισε το συγκεκριμένο κατάστημα)... να στέλνει φωτογραφίες της από το μπάνιο σε παντρεμένους άντρες; Με εκτίμηση η σύζυγος”

Πάντως, η σύζυγος σε δηλώσεις της στην “Daily Mail Australia” φάνηκε ενοχλημένη και από την ανταπόκριση του συζύγου της, αλλά επιρρίπτει περισσότερες ευθύνες στην 35χρονη.

Η 35χρονη διευθύντρια της αλυσίδας ταχυφαγείου, φαίνεται να έστειλε αριθμό μηνυμάτων στη σύζυγο, σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορώντας την ότι ήταν πολύ “ανασφαλής” που επέτρεπε στον άντρα της να βλέπει αισθησιακές εικόνες άλλων γυναικών.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top