ΨΑΡΟΛΙΜΑΝΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έκαναν χώρο στάθμευσης σημείο καθέλκυσης σκαφών- Καταγγελία πολίτη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΨΑΡΟΛΙΜΑΝΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έκαναν χώρο στάθμευσης σημείο καθέλκυσης σκαφών- Καταγγελία πολίτη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χώρος καθέλκυσης και ανέλκυσης σκαφών μετατράπηκε σε χώρο στάθμευσης, για πελάτες σε ψαροταβέρνες στο ψαρολίμανο Λάρνακας, στερώντας από πολίτες το δικαίωμα, για το οποίο πληρώνουν, να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα με τα σκάφη τους.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Πολίτης, κατάγγειλε την Τρίτη (27/2) στο ThemaOnline, την κατάφωρη καταπάτηση των δικαιωμάτων του, για τα οποία πληρώνει ανάλογο αντίτιμο, να έχει δηλαδή πρόσβαση στη θάλασσα με το σκάφος του, στην μοναδική και πλέων ασφαλισμένη γλίστρα σε ολόκληρη την επαρχεία, στο ψαρολίμανο Λάρνακας.

Το πρόβλημα, όπως μας αναφέρθηκε παρατηρείται κυρίως τα Σαββατοκύριακα και αργίες, όταν ο συγκεκριμένος χώρος γίνεται χώρος στάθμευσης πελατών, από τις παρακείμενες ψαροταβέρνες και όχι μόνο.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, έχει αποσταλεί σχετικό ηλεκτρονικό μύνημα στο Τμήμα Αλιείας στην Λευκωσία πριν μια εβδομάδα, χωρίς να έχει λάβει οποιαδήποτε απάντηση, ούτε καν αν το έχουν λάβει και αν πρόκειται να προβούν σε κάποια έρευνα.

Ταυτόχρονα, ο πολίτης αναφέρει ότι παρόλο που υπάρχουν απαγορευτικές ταμπέλες δεν υπάρχει έλεγχος.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

*H κεντρικη φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE