ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουρσαϊτίδης… και του χρόνου στο «Αμμόχωστος»!

Πουρσαϊτίδης… και του χρόνου στο «Αμμόχωστος»!

Μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα τα θέματα της Νέας Σαλαμίνας, ο εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Λάζος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί παραμονής του Σάββα Πουρσαϊτίδη και τη νέα χρονιά στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων»!

Συγκεκριμένα, είπε:

«Όταν ένας προπονητής φέρνει θετικά αποτελέσματα και φαίνεται η καλή δουλειά που κάνει, τότε είναι φυσιολογικό να θες να τον κρατήσεις. Έγινε μία προφορική κουβέντα με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ενόψει της νέας σεζόν και αυτό που βγήκε προς τα έξω, είναι ότι και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί».

Μίλησε επίσης:

Για το σημερινό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για τη φάση των «16»:

«Το μεγάλο βάρος πέφτει ασφαλώς στον θεσμό του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση της παραμονής μας στην Α΄ κατηγορία, αλλά ο θεσμός του Κυπέλλου δεν μας αφήνει ποτέ αδιάφορους. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία ομάδα που έχει αποδείξει πως είναι σκληρό καρύδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν κοιτάζουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θα πάμε για τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Δεν υπολογίζονται οι Λεμέσιος και Κίρεφ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου:

«Έχουμε καταφέρει να αντιστρέψουμε το κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και αγωνιστικά. Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει πραγματική ομάδα στο γήπεδο και αυτό φαίνεται. Αργήσαμε να το καταφέρουμε, αλλά σημασία έχει που το καταφέραμε τώρα που είναι η κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η ομάδα εκπέμπει υγεία και αυτό κρατάμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Έγινε πολύ νωρίς ο προγραμματισμός για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Νομίζω ότι έχουμε πετύχει διάνα στις μεταγραφές που κάναμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι΄ αυτό. Συνέβαλε βέβαια και το αγωνιστικό ανέβασμα κάποιων ποδοσφαιριστών».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top