«Κούνησε μαντήλι» ο Παμπορίδης – «Ονειρεύτηκα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κούνησε μαντήλι» ο Παμπορίδης – «Ονειρεύτηκα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια σεμνή και λακωνική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτισε τους «ακόλουθούς» του ο υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Ο κ. Παμπορίδης παραδίδει τη σκυτάλη του υπουργείου Υγείας στον φίλο του Κωνσταντίνο Ιωάννου και καταγράφει τι ονειρεύτηκε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Τέλος, εύχεται «καλό ΓεΣΥ» και ανεβάζει τον πήχη για τον νέο Υπουργό, ο οποίος καλείται να εργαστεί για το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών. Θα τα καταφέρει;

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE