ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΣΕΛ - Διαβεβαίωση Αθανασιάδη σε σχέση με τις καθυστερήσεις πληρωμών σχολικών δρομολογίων

ΟΣΕΛ - Διαβεβαίωση Αθανασιάδη σε σχέση με τις καθυστερήσεις πληρωμών σχολικών δρομολογίων

Την διαβεβαίωση ότι ο ΟΣΕΛ δεν αδιαφορεί για το θέμα των καθυστερημένων οφειλών (σ.σ. τέσσερις μήνες) προς τους υπεργολάβους που έχουν την ευθύνη εκτέλεσης των σχολικών δρομολογίων, δίνει ο διευθυντής του Οργανισμού, Ανδρέας Αθανασιάδης.

Μιλώντας, στο ThemaOnline σε σχέση με τα παράπονα που εκφράστηκαν, ανέφερε πως από πλευράς ΟΣΕΛ γίνονται οι ανάλογες προσπάθειες για να ξεπεραστεί η σχετική καθυστέρηση και πρόσθεσε πως εντός των ημερών θα δοθούν κάποια χρήματα στους υπεργολάβους.

Ο κ. Αθανασιάδης, στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε λεπτομερώς στο ακριβές καθεστώς με τα σχολικά δρομολόγια.

«Τα σχολικά δρομολόγια δεν εκτελούνται από τον ΟΣΕΛ, αλλά από υπεργολάβους του Οργανισμού» είπε αρχικά ο κ. Αθανασιάδης και πρόσθεσε: «Το ποσό που υπολογίζει το Υπουργείο στη μηνιαία δόση του για τα σχολικά δρομολόγια, δεν αρκεί για να καλυφθεί το κόστος που έχει ο ΟΣΕΛ σ΄ αυτόν τον τομέα. Έτσι, λοιπόν, ο ΟΣΕΛ προσπαθεί να συμπληρώσει το ποσό με εσωτερικές διευθετήσεις. Ακόμη, εκκρεμούν διαδικασίες, αφού για να γίνουν οι πληρωμές θα πρέπει να μας δοθούν και από τους υπεργολάβους συμπληρωμένα τα δελτία με τα σχολικά δρομολόγια. Είναι και θέμα διαδικασιών. Η καθυστέρηση παίρνει συνήθως 2-3 μήνες».

Ο διευθυντής του ΟΣΕΛ κατέληξε λέγοντας τα ακόλουθα: «Εκτιμώ πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα στη συνεργασία μας με τους υπεργολάβους που εκτελούν τα σχολικά δρομολόγια. Άλλωστε, έχουμε δείξει εμπράκτως ότι δεν αδιαφορούμε. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τις διαδικασίες και μας απασχολεί».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top