Περιμένουν προτάσεις για Κούσουλο, η αλήθεια για την ρήτρα του ποδοσφαιριστή

Περιμένουν προτάσεις για Κούσουλο, η αλήθεια για την ρήτρα του ποδοσφαιριστή

Η Νέα Σαλαμίνα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η περίπτωση Γιάννη Κούσουλου αναμένεται να ξανά ανοίξει το καλοκαίρι καθώς από τον σύλλογο δεν περιμένουν μόνο μια πρόταση αλλά περισσότερες.

Είναι ξεκάθαρο πως στην Νέα Σαλαμίνα θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα όμως από την άλλη δεν θέλουν να στερήσουν το μέλλον κανενός. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο και ο παίχτης είναι αφοσιωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Όσον αφορά την ρήτρα του συμβολαίου του αυτή δεν είναι 120.000 ευρώ αλλά περισσότερα και όποιος ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.