ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκαν στα χέρια εργάτες ξενοδοχείου

ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκαν στα χέρια εργάτες ξενοδοχείου

Στην σύλληψη 21χρονου και 31χρονου, χθες βράδυ στην Πάφο, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, για υπόθεση συμπλοκής, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικών οργάνων και κοινής επίθεσης, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 11:30, την Παρασκευή 2/3, σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αριθμού εργατών.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός ενός προσώπου .

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου, αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Στην συνέχεια τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 και 31 χρόνων, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE