ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΦΟΣ: Ενώπιον Συλλούρη τα προβλήματα ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής

ΠΑΦΟΣ: Ενώπιον Συλλούρη τα προβλήματα ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής

Με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη συναντήθηκε σήμερα, στην Τάλα της Πάφου, το ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου.

Τα προβλήματα που άκουσε ο κ. Συλλούρης  έχουν να κάνουν με το εργατικό δυναμικό, την κατοχύρωση του επαγγέλματος, τα ξενοδοχεία κλειστού τύπου, καθώς και άλλα θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο.

Στην ανάλυση των θεμάτων προέβησαν ο Πρόεδρος του συνδέσμου Νεόφυτος Θρασυβούλου και ο Αναπληρωτής Πρόεδρός του Μάριος Θεοδοσίου.

Σύμφωνα με τον σύνδεσμο, ο κ. Συλλούρης επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που υπάρχουν, και τα οποία έχουν παγκύπριο χαρακτήρα.  Δεσμεύτηκε μέχρι την ερχόμενη Τρίτη να επικοινωνήσει με την Ομοσπονδία Κέντρων Αναψυχής και να διευθετήσει συναντήσεις με τις Επιτροπές Εμπορίου, Εσωτερικών και Εργασίας της Βουλής με σκοπό την εξεύρεση λύσεων. Στις συνεδριάσεις των Επιτροπών θα συμμετέχει και η Ομοσπονδία για να παρουσιάσει τα προβλήματα από πρώτο χέρι. 

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δέσμευση του κ. Συλλούρη και θα αναμένει, όπως αναφέρεται, να καθοριστούν οι συναντήσεις στις αρμόδιες επιτροπές για να τεθούν τα προβλήματα του κλάδου και να βρεθούν λύσεις. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top