ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

29χρονος καταζητείται από την Αστυνομία για υπόθεση απόπειρας εμπρησμού μηχανοκίνητων οχημάτων που διαπράχθηκε τον Οκτώβριο στη Λευκωσία.

Η Αστυνομία καταζητεί τον BEYNUR DEMIR ISIN, 29 χρόνων από τη Βουλγαρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόπειρας εμπρησμού μηχανοκίνητων οχημάτων, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 26 Οκτωβρίου, 2017 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE