ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Ψάχνουν τους δύο σκύλους - Φρουρείται η σορός

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Ψάχνουν τους δύο σκύλους - Φρουρείται η σορός

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova σε γεωργική περιοχή στην Γεροσκήπου.

Για λόγους αυξημένων μέτρων ασφαλείας η σορός του θύματος στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου φρουρείται αφού οι ανακριτικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εξεταστεί εκ νέου.

Το ανακριτικό έργο συνεχίζεται με λήψη καταθέσεων από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, το φιλικό περιβάλλον των δύο υπόπτων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση, ηλικίας 27 και 54 ετών καθώς και από πρόσωπα που εργάζονται ή σχετίζονται με την διάπραξη του αδικήματος σε σχέση με τη μαρτυρία ότι ο 27χρονος ήταν ιδιοκτήτης ακόμη δυο σκύλων που επιτέθηκαν στη θανούσα και ότι φέρεται να θανατώθηκαν από τους υπόπτους μετά την διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Οι έρευνες εστιάζονται στην ανεύρεση των δύο σκύλων που έχουν θανατωθεί μετά από το επεισόδιο . Οι ανακριτικές αρχές εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο οι δύο σκύλοι που θανατώθηκαν να έχουν θαφτεί σε μεγάλο βάθος για να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους από ανιχνευτικούς σκύλους.

Στο μεταξύ την Τρίτη (6/3) εκπνέει το διάταγμα της τετραήμερης προσωποκράτησης του 54χρονου και αναμένονται οδηγίες για το αν θα ανανεωθεί ή όχι η κράτηση του ενώ το διάταγμα προσωποκράτησης του 27χρονου εκπνέει την Πέμπτη (8/3).

ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top