ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Ακραίο σενάριο εξετάζουν οι ανακριτές

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Ακραίο σενάριο εξετάζουν οι ανακριτές

Ένα φαινομενικά ακραίο σενάριο εξετάζουν οι ανακριτές της Αστυνομίας σε σχέση με τον θάνατο της 46χρονης Petruna Milchova Nikolova.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κώστα Νάνου («Πολίτης»), εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα να δέχθηκε τη φονική επίθεση από τους σκύλους ράτσας «ροτβάιλερ» σε άλλο χώρο απ΄ αυτόν που βρέθηκε.

Με απλά λόγια, εξετάζεται η πιθανότητα ο 54χρονος και ο 27χρονος να μετέφεραν την θανάσιμα τραυματισμένη μακριά από το σημείο όπου θα υποδήλωνε την εμπλοκή τους.

Θυμίζουμε ότι όταν ο 27χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία για τον σοβαρό τραυματισμό της, αυτή βρισκόταν σε χωράφι, 150 μέτρα από το σημείο όπου βρίσκονταν οι σκύλοι.

Εδώ να σημειώσουμε ότι όπως πρώτο αποκάλυψε το ThemaOnline, βρέθηκε αίμα που πιστεύεται πως είναι ανθρώπινο, στο σημείο όπου βρίσκονταν οι σκύλοι.

Οι δυο σκύλοι που επιτέθηκαν στην Nikolova, πιστεύεται από την Αστυνομία, ότι σκοτώθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους , τους συλληφθέντες δηλαδή (54χρονος και 27χρονος, πατέρας και υιός), για να εξαφανιστούν τεκμήρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top