Ανανεώθηκε η συμφωνία Γεωργίου – Alpha για την επόμενη σεζόν

Ανανεώθηκε η συμφωνία Γεωργίου – Alpha για την επόμενη σεζόν

Πότε οριστικοποιήθηκε η συμφωνία Αντρέα Γεωργίου και Alpha για την επόμενη σεζόν;

Την προσεχή Πέμπτη 8 Μαρτίου αρχίζουν τα γυρίσματα για τον Ανδρέα Γεωργίου στο Τατουάζ.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς μπαίνει πλέον στο πρωταγωνιστικό καστ υποδυόμενος τον Νικόλα Ρουμπέση, έναν μυστηριώδη ήρωα που κρύβει μυστικά και θα φέρει ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Tv Έθνους η συμφωνία με τον Alpha για τη δεύτερη σεζόν οριστικοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Άλλωστε, το συμβόλαιο ήταν για δύο χρόνια, ωστόσο ήταν στην ευχέρεια και των δύο πλευρών αν η συνεργασία θα συνεχιζόταν με το «Τατουάζ» ή με άλλο σίριαλ.

Η ερωτική αστυνομική παραγωγή, λοιπόν, συνεχίζεται, και μάλιστα με αυξημένο μπάτζετ, κάτι που σημαίνει περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα, αλλά και την προσθήκη νέων χαρακτήρων, που θα εμπλουτίσουν με την παρουσία τους τις υπάρχουσες ιστορίες.

Πέρα από αυτό όμως το τρίδυμο Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με τον Alpha για τη δημιουργία της δεύτερης σειράς για την επόμενη σεζόν. Έχει αποφασιστεί πως θα προβάλλεται στην prime time μία με δύο φορές την εβδομάδα δεν έχει όμως ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα είναι κωμωδία ή δράμα

Υπάρχουν δύο διαφορετικές προτάσεις που θα κατατεθούν σύντομα στα στελέχη του προγράμματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE