Το τελευταίο αντίο του Γιώργου Ζένιου στον αδελφό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο του Γιώργου Ζένιου στον αδελφό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαρύ είναι το πένθος για τον μεγάλο πρωταγωνιστή, Γιώργο Ζένιο, αφού ο αδελφός του έφυγε από την ζωή...

Την είδηση του θανάτου του αδελφού του, Ανδρέα, ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με μια φωτογραφία και ένα λιτό σχόλιο.

Ο Γιώργος Ζένιος έγραψε, «Mόλις έφυγε ο αγαπημένος μου αδερφός Αντρέας για το μεγάλο ταξίδι. Καλό παράδεισο αδερφέ μου και πάντα θα σε θυμάμαι και θα σε αγαπώ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Αιωνία σου η μνήμη».

Σχετικό άρθρο: Θρηνεί όλη η Λεμεσός μαζί με τον Γιώργο Ζένιο- Το τελευταίο αντίο στον αδερφό του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο αντίο στον αδελφό του Αντρέα, ο Κύπριος πρωταγωνιστής θα το στείλει την Τρίτη, 6 Μαρτίου, από τον ιερό ναό Αγίου Σάββα, στον Ύψωνα. 

 

 

 

: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE