ΑΘΗΝΑ: Είδε και τον Μητσοτάκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης

ΑΘΗΝΑ: Είδε και τον Μητσοτάκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Είναι απολύτως επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντησή του με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας ταυτόχρονα απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

«Δεν επιτρέπεται να εμπλέξουμε το μείζον εθνικό ζήτημα της Κύπρου στην εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση. Εμείς επιμένουμε πάρα πολύ σε αυτή τη γραμμή, παρότι μερικές φορές κάποιοι θέλουν να θολώνουν λίγο τα νερά ως προς τον εσωτερικό πολιτικό διάλογο. Αλλά είναι απολύτως επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, πόσο μάλλον σε μια περίοδο όπου τα πράγματα πηγαίνουν προς αυξανόμενη παρά μειούμενη ένταση. Οπότε, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά να πούμε και μπορείτε πάντα να λογαριάζετε στην αμέριστη στήριξή μας», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE