ΑΘΗΝΑ: Στο Προεδρικό ο Χριστοδουλίδης – «Συντονισμός ενεργειών» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΘΗΝΑ: Στο Προεδρικό  ο Χριστοδουλίδης – «Συντονισμός ενεργειών» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης (6/3) ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Αθήνα, ο κ. Χριστοδουλίδης, επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο και αντάλλαξε απόψεις με τον κ. Παυλόπουλο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών, υπήρξε χρήσιμη ενημέρωση από τον Πρόεδρο Παυλόπουλο.

Την αμέριστη συμπαράσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος υπενθυμίζοντας ότι οι προκλήσεις της Τουρκίας απέναντι στην Κυπριακή Δημοκρατία συνιστούν και προκλήσεις απέναντι στην ΕΕ.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Τουρκία δεσμεύεται από το δίκαιο της θάλασσας και σημείωσε ότι η Άγκυρα γνωρίζει πως οποιαδήποτε παραβίασή του συνιστά παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε, τέλος, ότι συμφωνεί με την κοινή απόφαση των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου να θέσουν το ζήτημα της παραβίασης των δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώπιον όλων των αρμοδίων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε ότι είναι απαραίτητη η σύγκλιση θέσεων και ο συντονισμός ενεργειών Ελλάδας-Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE