LIFESTYLE

Με δύο τούρτες γιόρτασε τα γενέθλιά της η Φουρέιρα στην Λευκωσία - Μάθετε την ένστασή της - VIDEO

Με δύο τούρτες γιόρτασε τα γενέθλιά της η Φουρέιρα στην Λευκωσία - Μάθετε την ένστασή της - VIDEO

Παρόλο που τα γενέθλια της Ελένης Φουρέιρα είναι την Τετάρτη, 7 Μαρτίου, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2018 άρχισε να δέχεται ευχές από το βράδυ της Τρίτης,

Η ερμηνεύτρια του Fuego δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, όπου και την περίμενε μια μεγάλη ενυπωσιακή τρίχρωμη τούρτα!

Η Ελένη Φουρέιρα, αφού έκανε μια ευχή, έσβησε τα κεράκια της τούρτας της μπροστά στο κοινό και τους φαν!

https://www.youtube.com/watch?v=j7jpfpen1bQ&feature=youtu.be

Όμως οι ΡΙΚάδες επεφύλαξαν ακόμα μια έκπληξη στην Ελένη Φουρέιρα στην ταβέρνα όπου γευμάτισαν, όταν έσκασε μια τούρτα και όλοι άρχισαν να της τραγουδούν το "Να ζήσεις Ελένη...". 

Όταν έφτασαν στο "Με άσπρα μαλλιά..." η Ελένη Φουρέιρα προέβαλε την 'ένστασή΄της λέγοντας:"Όχι..." και όλοι έσκασαν στα γέλια.

https://www.youtube.com/watch?v=pmmA0XE_9ME&feature=youtu.be

Στο video που μοιράστηκε στο instagram o Τάσος Τρύφωνος αποκαλεί την Ελένη Φουρέιρα "Χαλλούμι Queen", μιας και η τραγουδίστρια καταβρόχθισε με μεγάλη ευχαρίστηση το χαλλούμι και την σεφταλιά. 

https://www.youtube.com/watch?v=DL82J4sMkf4

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top