ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέσωσε ηλικιωμένους από το φλεγόμενο σπίτι τους - VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέσωσε ηλικιωμένους από το φλεγόμενο σπίτι τους - VIDEO

Συνολικά 42 πολίτες βραβεύτηκαν από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας την Τρίτη (06/03) για την προσφορά τους στην κοινωνία και στην διάσωση ανθρώπινων ζωών.

Ανάμεσα στους πολίτες που βραβεύτηκαν για την πολύτιμη βοήθεια τους ήταν και ο κ. Μάριος Πρατζιώτης ο οποίος τιμήθηκε με το μετάλλειο Ανδραγαθίας.

Ο κ.Πρατζιώτης εισήλθε σε φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας όπου και διέσωσε ζεύγος ηλικιωμένων. Το περιστατικό σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2017 στην Λάρνακα.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε πως νιώθει ηθική ικανοποίηση. Ευχαρίστησε την πολιτεία για το μετάλλειο ανδραγαθίας τονίζοντας πως η ηλικιωμένη γυναίκα του είχε πει πως ζει χάρη σ’ αυτον.

Δείτε όσα δήλωσε

https://www.youtube.com/watch?v=gSs4xqhVRGA

Άξιο αναφοράς είναι πως ανάνμεσα στους πολίτες που βραβεύτηκαν ήταν ο κ.Τζίμης Αγγελίδης. Τιμήθηκε για τη μακρά και σταθερή συνεργασία του με την Αστυνομία στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Επίσης τιμήθηκαν και δυο μικρά αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών αντίστοιχα τα οποία βρήκα πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό σε χώρο στάθμευση υπεραγοράς.

Σε χαιρετισμό του ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου κατέθεσε τον απέραντο σεβασμό και την απεριόριστη εκτίμησή του ιδίου και ολόκληρου του αστυνομικού σώματος προς τον καθένα ξεχωριστά. «Βρίσκεστε σήμερα εδώ διότι όταν 'κληθήκατε' να βοηθήσετε, δηλώσατε απερίφραστα και βροντερά το παρών σας, διότι όταν υπήρξε άμεση ανάγκη παροχής βοήθειας όλοι εσείς πήρατε μόνοι σας την πρωτοβουλία και αυτενεργήσατε, δράσατε, δείξατε αυταπάρνηση, θάρρος, φιλοτιμία, προθυμία, ανθρωπιά», πρόσθεσε.

«Από πλευράς Αστυνομίας», ανέφερε, «σας διαβεβαιώνω πως, όπως ακριβώς εσείς στηρίζετε αδιάλειπτα τον τομέα της αστυνόμευσης και προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο, έτσι και εμείς καταβάλλουμε το άπαν των δυνάμεών μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε ότι αφορά τη διατήρηση των υψηλών επιπέδων δημόσιας τάξης και ασφάλειας στον τόπο μας».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top