ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός γνωστής καφετέριας – Είδαν τους δράστες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός γνωστής καφετέριας – Είδαν τους δράστες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 14/3 γνωστή καφετέρια στην Λευκωσία.

Καταστράφηκε ολοσχερώς η καφετέρια στην Λευκωσία, η οποία μετά από κακόβουλη ενέργεια παραδόθηκε στις φλόγες.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 3:10 τα ξημερώματα της Τετάρτης 14/3 ότι η εν λόγω καφετέρια φλέγεται και μετέβησαν στο σημείο μαζί με μέλη της Πυροσβεστικής.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο μέρος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία στο σημείο θεάθηκε ένα ασημί όχημα χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα που έφεραν κουκούλες.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ο συνοδηγός του οχήματος, εξήλθε από αυτό και αφού έσπασε το παράθυρο της καφετέριας στην συνέχεια άναψε φωτιά σε αντικείμενο που κρατούσε και το έριξε εντός του υποστατικού.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία. Το πρωί της Τετάρτης 14/3, αναμένεται να διεξαχθούν εξετάσεις στο σημείο.

Σύμφωνα με καταθέσεις που λήφθηκαν, δεν φαίνεται να υπάρχουν υποψίες εναντίον κανενός.

Ο χώρος δεν καλύπτεται από κύκλωμα παρακολούθησης, ούτε από ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE