ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναμένεται και δεύτερο σκάφος της Exxon Mobil

ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναμένεται και δεύτερο σκάφος της Exxon Mobil

Μετά τον ελλιμενισμό, στο λιμάνι Λεμεσού, του ερευνητικού σκάφους της Exxon Mobil, Ocean Investigator, αναμένεται την Πέμπτη 15/3 η άφιξη του δεύτερου ερευνητικού σκάφους του πετρελαϊκού κολοσσού, με την ονομασία Med Surveyor.
 

Αυτό ανέφερε ο λιμενάρχης Παναγιώτης Αγαθοκλέους σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, με αφορμή την άφιξη του πρώτου ερευνητικού σκάφους, Ocean Investigator, γύρω στις 08:05, στο λιμάνι της Λεμεσού
 
"Έχει ελλιμενιστεί σε κρηπίδωμα που βρίσκεται στο χώρο διαχείρισης της DP World Limassol και αναμένεται να εκτελέσει κάποιες φορτώσεις εξοπλισμού, οι οποίες θα μεταφερθούν στο χώρο δράσης του, που είναι εκεί στο τεμάχιο 10", είπε.
 
Το σκάφος έχει δηλωθεί να παραμείνει στο λιμάνι Λεμεσού μέχρι τις 24 Μαρτίου, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση των εργασιών και γι αυτό δεν αποκλείεται να αναχωρήσει νωρίτερα.
 
Ο κ.Αγαθοκλέους σημείωσε πως " αναμένεται ένα δεύτερο σκάφος για τον ίδιο σκοπό, το οποίο υπολογίζεται να αφιχθεί αύριο. Κι εκείνο θα παραμείνει για λίγες μέρες εδώ, πάλι για να φορτώσει κάποιο εξοπλισμό και ακολούθως θα ακολουθήσει την πορεία του προς το τεμάχιο 10".

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top