ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Θα ψάχνατε τρύπα να κρυφτείτε»- Το μήνυμα του στο ΕΚ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Θα ψάχνατε τρύπα να κρυφτείτε»- Το μήνυμα του στο ΕΚ

Αν η Τουρκία άνοιγε τα σύνορά της να περάσουν οι πρόσφυγες, η Ευρώπη θα έψαχνε τρύπα να κρυφτεί, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επικρίνοντας το ψήφισμά του για την επιχείρηση Άφριν. 


Σε ομιλία του στο Ερζουρούμ, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν έχουν καμιά αξία. “Έϊ, Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο, από πότε αρχίσατε να συμβουλεύετε αυτό τον λαό; Κρατείστε τις συμβουλές για τον εαυτό σας. Είναι εμείς που εδώ και εφτά χρόνια φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια Σύριους, αν ανοίγαμε τις πόρτες και τους στέλναμε θα ψάχνατε τρύπα να κρυφτείτε. Μας είχατε ικετεύσει, αμάν μην ανοίξετε τις πόρτες. Εμείς συμπεριφερθήκαμε ανθρώπινα αλλά εσείς από ανθρωπισμό δεν καταλαβαίνετε. Και τώρα πάρτε την απόφαση που θέλετε, μπαίνει από το ένα αυτί μας και βγαίνει από το άλλο”.

Σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκαλεί την Τουρκία. “Λένε αποσύρετε τον στρατό σας (από το Άφριν), λένε αυτό δεν είναι σωστό”, ανέφερε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE