LIFESTYLE

Χωρισμός βόμβα στη showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι έδωσε τέλος... - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χωρισμός βόμβα στη showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι έδωσε τέλος... - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τέλος στη σχέση του αποφάσισε να βάλει, μετά από περίπου δύο χρόνια, ζευγάρι τραγουδιστών, με εκείνη, μάλιστα, να φαίνεται πως έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή!

 Ο λόγος για τα μέλη του συγκροτήματος OtherView, Βασίλη Κουμεντάκο και Έλενα Τσαγκρινού, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πλέον ζευγάρι. Όπως έκαναν και στην αρχή της σχέσης τους, οΒασίλης και η Έλενα θέλησαν να κρατήσουν κρυφό το τέλος, ωστόσο, η ξαφνική απουσία φωτογραφιών με κοινές καθημερινές στιγμές τους, μετά το καλοκαίρι, στα social media πυροδότησαν τις φήμες, οι οποίες ευσταθούν. 

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, ενώ συνεχίζουν την επαγγελματική τους συνεργασία, καθώς οι OtherView πλαισιώνουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στις εμφανίσεις του στο Vogue της Θεσσαλονίκης, όπως έκαναν και στην Αθήνα, στο Fantasia.

Κι ενώ ο Βασίλης γεμίζει τα social media του και με την νέα του επαγγελματική ασχολία, που είναι η διδασκαλία μουσικής τεχνολογίας σε γνωστό ιδιωτικό ΙΕΚ, η Έλενα προκαλεί αίσθηση με κάποιες αναρτήσεις της οι οποίες προδίδουν πως έχει ήδη βρει νέο σύντροφο!

Ποιος είναι ο άνδρας που έχει μπει στη ζωή της;

Ο ράπερ Mike, o oποίος ήταν επίσης στο σχήμα του Fantasia!

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top