ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον προτρέπουν (ξανά) να φύγει… Φήμες για επενδυτές…

Τον προτρέπουν (ξανά) να φύγει… Φήμες για επενδυτές…

Την περασμένη εβδομάδα, όταν η ομάδα νίκησε την Ομόνοια, ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα στην ΑΕΛ. Η επιστροφή στις ήττες χθες με την Ανόρθωση, επανέφερε την κατάσταση στον ίδιο παρονομαστή. 

Δεν είναι ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους που παίζει μπάλα, αλλά αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα… ξεκίνησαν να παίζουν τα όργανα της κριτικής εναντίον του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Με αφορμή τη μη ικανοποιητική παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι με την Κυρία. 

Τον προτρέπουν ξανά να αποχωρήσει από την προεδρία και να δώσει… τόπο σε ανθρώπους που θα έχουν πλάνο και όραμα να χτίσουν μια πιο δυνατή και απαιτητική ΑΕΛ. 

Την απάντηση εκ μέρους του Σοφοκλέους την γνωρίζουμε. Θα μας πουν ο ίδιος ή οι συνεργάτες του, ότι έχει προκηρυχθεί εκλογική συνέλευση του σωματείου σε δυόμισι μήνες κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. 

Κυκλοφορούν ξανά φήμες για επενδυτές που έχουν κοινοποιήσει πρόταση στον ηγέτη του συλλόγου να αναλάβουν τη διαχείριση της ομάδας. Ωστόσο δεν υπάρχει επιβεβαίωση από κύκλους κοντά στη διοίκηση, ότι είναι έτοιμος ο «Σόφο» να τους δώσει τα κλειδιά. 

Πενιχρή μπορεί να χαρακτηριστεί -ξανά- η προσέλευση των γαλαζοκιτρίνων οπαδών στην ανατολική του Τσιρείου. Διατέθηκαν περίπου 900 εισιτήρια, πήγαν περίπου 1200-1300 ψυχές να στηρίξουν την ομάδα του Ντούσαν Κερκέζ. 

Αν και εφόσον προκύψει αλλαγή φρουράς στα διοικητικά της ΑΕΛ το καλοκαίρι, το πρώτο στοίχημα θα είναι η επιστροφή του κόσμου της ομάδας στα γήπεδα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top