ΠΑΦΟΣ -ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ: Δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα – Ελεύθεροι μέχρι νεωτέρας

ΠΑΦΟΣ -ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ: Δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα – Ελεύθεροι μέχρι νεωτέρας

 Θα κατηγορηθούν γραπτώς και θα αφεθούν ελεύθερα για να προσαχθούν αργότερα σε δίκη τα τρία πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανασκαφής με σκοπό την ανακάλυψη αρχαιοτήτων χωρίς άδεια, αφού σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγαν λειτουργοί του τμήματος αρχαιοτήτων, δεν έχει διαπιστωθεί οποιαδήποτε κλοπή από τον αρχαιολογικό χώρο.

Σχετικά με την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 37χρονος, 48χρονος και ένας 34χρονος, οι οποίοι τελούν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή τους δεν βρέθηκε οτιδήποτε ούτε από τις έρευνες που ακολούθησαν στις κατοικίες και στα υποστατικά τους.

Και οι τρεις αναμένεται μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (19/03) να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE