ΚΟΣΜΟΣ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ: Έπεσε από τον 6ο για να γλυτώσει βιασμό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ: Έπεσε από τον 6ο για να γλυτώσει βιασμό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοντέλο έπεσε από τον έκτο όροφο ξενοδοχείου για να γλυτώσει από φερόμενο βιαστή και τελεί υπό κράτηση, ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο με κατάγματα στον σπόνδυλο.

Με κατάγματα στον σπόνδυλο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ντουμπάι, μια νεαρή Ρωσίδα μοντέλο μετά από πτώση της από τον έκτο όροφο ξενοδοχείου, στην προσπάθεια της να γλυτώσει από τα χέρια πλούσιου βιαστή, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ‘The Sun’.

Φίλοι της 22χρονης Ρωσίδας, δήλωσαν ότι η νεαρή επέζησε από θαύμα, ενώ δεν μπορεί αυτή τη στιγμή ούτε να περπατήσει ούτε να κινηθεί.

Οι τοπικές Αρχές πάντως, έχουν συλλάβει την 22χρονη ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αφού ο επίδοξος βιαστής σύμφωνα με την ίδια, έχει διαφορετική άποψη για τα γεγονότα και έχει προβεί και αυτός σε καταγγελία, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η νεαρή εργαζόταν ως συνοδός.

Πάντως, ο ύποπτος η εθνικότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ενώ σε περίπτωση που οι κατηγορίες ευσταθούν, κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι και 15 χρόνια.

Η ‘The Sun’, γράφει ότι το ρωσικό κανάλι NTV, ανέφερε ότι ένας πλούσιος αλλοδαπός, τον οποίον απέρριψε η 22χρονη, την ακολούθησε θυμωμένος και της επιτέθηκε προσπαθώντας να την σκοτώσει.

Η μητέρα και φίλοι της 22χρονης συγκεντρώνουν χρήματα για τα αρχικά ιατρικά έξοδα, αφού η νεαρή δεν έχει υποβληθεί ακόμη σε εγχείρηση.


Σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα της 22χρονης απορρίπτει τις αναφορές ότι η κόρη της εργαζόταν ως συνοδός, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν στο Ντουμπάι με συμβόλαιο ενός μήνα.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφίες από The Sun

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top