Λευτέρης Ελευθερίου: Μίλησε ανοικτά για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ

Λευτέρης Ελευθερίου: Μίλησε ανοικτά για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λευτέρης Ελευθερίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου στον Super Sport Fm (104.0) στην οποία αναφέρθηκε και στο περιβόητο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Εθνικό Άχνας, όταν η ομάδα της Λάρνακας υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία.

«Το στιγμάτισαν αυτοί που ήθελαν να το στιγματίσουν εκείνο το παιχνίδι. Εγώ στεναχωρήθηκα περισσότερο από κάποιους ανθρώπους της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ήταν σε δύσκολη θέση, απλά έπεσε μαθηματικά σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν είναι ο Λευτέρης που έριξε την ΑΕΚ στην β΄ κατηγορία αλλά οι καταστάσεις εκείνης της χρονιάς, ο λάθος προγραμματισμός από την αρχή της σεζόν. Οι σχέσεις με τον κόσμο της ΑΕΚ χάλασαν όχι μετά από αυτό το παιχνίδι αλλά από τότε που έφυγα από την ΑΕΚ. Στο πρώτο παιχνίδι που ήρθα αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, θυμάμαι την στιγμή. Από το πρώτο λεπτό περίπου 1.200 άτομα με έβριζαν. Δεν ξέρω τον λόγο, δεν ξέρω τι τους είπα. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE