ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΑΡΩΝ: Έκκληση γονέων προς τους οδηγούς λεωφορείων

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΥΚΑΡΩΝ: Έκκληση γονέων προς τους οδηγούς λεωφορείων

Δημόσια έκκληση προς τους οδηγούς λεωφορείων κάνουν οι γονείς του Γυμνάσιου Λευκάρων, το οποίο για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, υπολειτουργεί λόγω της στάσης εργασίας από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα λεωφορεία.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Γονέων του Γυμνάσιου Λευκάρων, επισημαίνει ότι, «λόγω διαφωνίας της Εταιρείας που ανέλαβε τη μεταφορά των μαθητών προς και από το σχολείο και των συνεργαζόμενων οδηγών λεωφορείων, τις τελευταίες 4 μέρες υπολειτουργεί γιατί τα παιδιά της περιοχής Λευκάρων και ευρύτερα, δεν μπορούν να πάνε σχολείο και παραμένουν στα σπίτια τους».

«Είναι απόλυτα σεβαστό το δικαίωμα της απεργίας των εργαζομένων, χωρίς όμως αυτό να πλήττει τα οποιαδήποτε δικαιώματα των μαθητών των δημοσίων σχολείων και να τους αφήνει εκτεθειμένους», συμπληρώνει.

«Καλούμε την Εταιρεία να επιλύσει άμεσα τις διαφορές της με τους οδηγούς και να επαναρχίσουν άμεσα τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων για να μην θυματοποιηθούν περαιτέρω τα παιδιά» αναφέρει επίσης.

Επιπλέον, καλεί τα Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, όπως εξεύρουν άμεσα λύση ούτως ώστε από αύριο (23/3) το πρωί να μπορούν οι μαθητές να μεταβούν απρόσκοπτα στα σχολεία τους.

«Ως Οργανωμένοι Γονείς εκφράζουμε την αγανάκτηση μας διότι το τελευταίο διάστημα οι μαθητές έχουν γίνει τα εξιλαστήρια θύματα της διαφοράς μεταξύ εταιρειών λεωφορείων, οδηγών λεωφορείων, Υπουργείου Μεταφορών και Υπουργείου Εργασίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top