ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σειρήνες» για Γιαννιώτα, οι προϋποθέσεις για να μπει και ο ΑΠΟΕΛ στο… «κάδρο»

«Σειρήνες» για Γιαννιώτα, οι προϋποθέσεις για να μπει και ο ΑΠΟΕΛ στο… «κάδρο»

Για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα, φαίνεται ότι ενδιαφέρεται ομάδα της Primera Division, σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα.

Οι εμφανίσεις του 25χρονου εξτρέμ με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ στη Segunda Division, όπου μετράει συνολικά 23 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τις ομάδες της La Liga.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον διεθνή άσο που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ιβηρική χώρα κι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους «ερυθρόλευκους».

Ειρήσθω εν παρόδω, επειδή τις τελευταίες ημέρες το όνομα του επανήλθε στο προσκήνιο (από κάποια δημοσιεύματα) για τον ΑΠΟΕΛ ενόψει καλοκαιριού, από τη στιγμή που έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στους «γαλαζοκίτρινους» το προσεχές καλοκαίρι, λόγω της κόντρας που προέκυψε πέρσι μεταξύ των δύο ομάδων από την υπόθεση Πιέρου Σωτηρίου.

Θα αλλάξουν τα δεδομένα, μόνο αν ρίξει ο Ολυμπιακός «νερό στο κρασί του» (αυτός ενοχλήθηκε άλλωστε από την υπόθεση Πιέρου), ή αν ο Γιαννιώτας μείνει ελεύθερος…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top