ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φταίει ο Δώνης, αλλά να μην τον απαξιώνουν εντελώς…

Φταίει ο Δώνης, αλλά να μην τον απαξιώνουν εντελώς…

Σήμερα πέφτουν οι τίτλοι τέλους, στην δεύτερη θητεία του Γιώργου Δώνη στον ΑΠΟΕΛ. Όλα τα ρεπορτάζ λένε, ότι η διοίκηση ενημερώνει τον Ελλαδίτη προπονητή για την απόφαση τους να του δείξουν την πόρτα της εξόδου. 

Να κάνουμε μερικές επισημάνσεις, με αφορμή την αποδέσμευση του Ελλαδίτη κόουτς. 

Βάσει της «προϊστορίας» και του τρόπου λειτουργίας της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη, καθόλου παράξενο δεν είναι ότι τον «αποκεφαλίζουν».  

Ξέρει άλλωστε κι ο ίδιος ο Δώνης, πόσο μεγάλος είναι «ηλεκτρισμός» που παράγει ο πάγκος του ΑΠΟΕΛ, αλλά και πόσο εύκολα «καθαρίζει» τους προπονητές ο πρόεδρος Πετρίδης. Στεκόμαστε παραπάνω στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο καταλυτικός είναι ο ρόλος του στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. 

Το είχαμε γράψει ξανά, μετά από αποδέσμευση άλλου προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, ότι για να λειτουργεί έτσι η διοίκηση, «φταίει» και η νοοτροπία της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου της ομάδας. 

Αγγίζουν τα όρια της υπερβολής αλλά και της αχαριστίας, μερικά σχόλια που διαβάσαμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή ακούσαμε σε ραδιοφωνικές παρεμβάσεις από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, για τον Γιώργο Δώνη. 

Έχουν γράψει και πει μερικά πράγματα, λες και ο Ελλαδίτης κόουτς δεν έχει πετύχει τίποτε, στις δυο θητείες που είχε τα τεχνικά γκέμια στην ομάδα τους. 

Εννοείται ότι ο Δώνης έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης, για να μην έχει η ομάδα της Λευκωσίας τη δυναμική και το μέταλλο των προηγούμενων χρόνων. Και για πρώτη (ίσως) φορά, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε, να μην θεωρείται το πρώτο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου. 

Όμως δεν πρέπει κανείς να ξεχνά, πόσους πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς (πρωτοκλασάτων παιχτών) έχει «βγάλει» η φετινή χρονιά στον ΑΠΟΕΛ. 

Επίσης, ειδικά εκείνοι οι ΑΠΟΕΛίστες που προέβησαν σε απαξιωτικά σχόλια για τον Δώνη, δεν πρέπει να αγνοούν ότι ο βασικός ανταγωνιστής της ομάδας τους στη φετινή σεζόν, ο Απόλλωνας, δείχνει να είναι από άλλο πλανήτη! 

Καθόλου τυχαίο, ότι κέρδισε την ομάδα τους, δυο φορές μέσα σε διάστημα δυο μηνών, με μεγάλα σκορ. Πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα τους, δεν παίζει μόνη της. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top