ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Χριστοφή

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Χριστοφή

Σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της 22ας Μαρτίου το 2014, έχασε τη ζωή του ο Παύλος Χριστοφή.

Το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη γύρω στις 7.50 το βράδυ της 22ας Μαρτίου το 2014, όταν αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 31χρονος από την επαρχία Πάφου, στην οδό Πανίκου Χατζηπαναγή στη Μεσόγη, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 62χρονος ο Παύλος Χριστοφή, από την Πάφο.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκε θανάσιμα ο 62χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE