ΛΑΡΝΑΚΑ: Ελεύθερος ο αστυνομικός που φέρεται να εκσπερμάτωσε σε πόρτα οικίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ελεύθερος ο αστυνομικός που φέρεται να εκσπερμάτωσε σε πόρτα οικίας

Ελεύθερος είναι από την Τετάρτη (21/03) ο αστυνομικός, ο οποίος  φέρεται να εκσπερμάτωσε στην πόρτα οικίας γυναίκας από την Λάρνακα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο εν λόγω αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων από τα υγρά που εντοπίστηκαν στην πόρτα του σπιτιού της παραπονούμενης.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο αστυνομικός βρίσκεται εκτός καθηκόντων, ενώ εναντίον του εξετάζεται πειθαρχική έρευνα.

Θυμίζουμε πως ο εν λόγω αστυνομικός φέρεται να εκσπερμάτωσε στην πόρτα της οικίας της παραπονούμενης, αφού προηγουμένως την ακολουθήσε από το αεροδρόμιο, μέχρι το σπίτι της.

Στην ανάκριση του ο εν λόγω αστυνομικός παραδέχθηκε ότι πράγματι ακολούθησε τη γυναίκα μέχρι την οικία της, όμως ισχυρίζεται ότι δεν εκσπερμάτωσε πάνω στην οικία του σπιτιού της, αλλά έφτυσε.

Να σημειώσουμε πως ο  Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν, έδωσε αμέσως οδηγίες προκειμένου να τεθεί σε διαθεσιμότητα το εν λόγω μέλος της δύναμης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE