Με το Εθνόσημο για πρώτη φορά – Ντεμπούτο για τρεις!

Με το Εθνόσημο για πρώτη φορά – Ντεμπούτο για τρεις!

Για πρώτη φορά θα πάρουν φανέλα βασικού στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τρεις ποδοσφαιριστές…

Έστω και σε φιλική αναμέτρηση ο Δημήτρης Φροξυλιάς, ο Άντονι Γεωργίου αλλά και ο Ιώαννης Κούσουλος θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με το Εθνόσημο στο στήθος.

Σίγουρα και για τους τρεις παίκτες είναι σημαντικό αυτό το επίτευγμα, καθώς είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Φυσικά και οι τρεις προαναφερόμενοι θα εύχονται σίγουρα να υπάρξει και συνέχεια και να αγωνιστούν και σε επίσημα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE