ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμάζει νέα επιστολή με στοιχεία ο Γιαννακόπουλος, για τα χορηγικά και τηλεοπτικά της Ευρωλίγκας!

Ετοιμάζει νέα επιστολή με στοιχεία ο Γιαννακόπουλος, για τα χορηγικά και τηλεοπτικά της Ευρωλίγκας!

Ο Τζόρντι Μπερτομέου τηρεί σιγή ιχθύος, μετά την επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις διαιτησίες στην Euroleague, την ώρα που ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ετοιμάζει νέα, με θέμα τα χορηγικά και τα τηλεοπτικά!

Τέσσερις μέρες έχουν περάσει από την ειδική έκδοση που απέστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε περισσότερα από 200 ευρωπαϊκά ΜΜΕ σε 11 χώρες, καθώς και στον Τζόρντι Μπερτομέου και τις ομάδες της Euroleague, η οποία συνοδευόταν από ειδικό DVD και επιστολή, που αφορούσε τις διαιτησίες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ όμως, δεν έχει λάβει καμία απάντηση προς το παρόν.

Η πλευρά του Μπερτομέου τηρεί σιγή ιχθύος και δεν έχει τοποθετηθεί προς το παρόν για την συγκεκριμένη ειδική έκδοση, που έκανε τον γύρο της Ευρώπης και «έπαιξε» σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά media.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Euroleague δεν έχουν απαντήσει ούτε προσωπικά, στον Γιαννακόπουλο, αλλά ούτε έχουν τοποθετηθεί δημόσια.

Αυτή η καθυστέρηση δεν αποκλείεται να οφείλεται στη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκονται, ύστερα από τη συγκεκριμένη ειδική έκδοση και το DVD του Γιαννακόπουλου.

Ετοιμάζεται νέα επιστολή για χορηγικά και τηλεοπτικά!
Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» είναι διατεθειμένος να μην σταματήσει στην επιστολή και το DVD για τις διαιτησίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει μία νέα, που θα στείλει το προσεχές διάστημα και θα έχει να κάνει με τα χορηγικά και τα τηλεοπτικά της Euroleague, τα οποία θα παρατεθούν αναλυτικά μέσω επιστολής, ώστε να φανεί η έλλειψη διαφάνειας, που υπάρχει στη διοργάνωση.

Άλλωστε, οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω του έχουν συλλέξει όσα στοιχεία χρειάζονται, για να να συντάξουν την εν λόγω επιστολή.

Να σημειωθεί πως πριν από περίπου 1,5 μήνα, ο Γιαννακόπουλος είχε κάνει γνωστό πως είχε δώσει εντολή στο νομικό του τμήμα να κινήσει τις νομικές διαδικασίες, ώστε να διερευνηθούν τα παραπάνω ζητήματα και να πέσει… φως σε όσα έχουν να κάνουν με τις χορηγικές και τις τηλεοπτικές συμφωνίες της Euroleague.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top