Πρόωρο Πάσχα για την Χριστιάνα Αριστοτέλους! Δουλεύει Κυριακάτικα

Πρόωρο Πάσχα για την Χριστιάνα Αριστοτέλους! Δουλεύει Κυριακάτικα

Μπορεί το Πάσχα να απέχει ακόμα ουσιαστικά δύο βδομάδες ωστόσο βλέπετε η τηλεόραση θέλει δουλειά και για να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα, πρέπει κάποιες φορές να δουλέψεις ακόμα και αν είναι Κυριακή.

 Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η ομάδα τη εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» γυρίζουν την Κυριακή 25/3 το πασχαλινό τους πάρτι που θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα.

Η όμορφη παρουσιάστρια πόζαρε στο πλευρό του Τάσου Ευαγγέλου ο οποίος μας  ενημέρωσε ότι βρίσκονται στην όμορφη Κακοπετριά για γυρίσματα. Το πάνελ καθώς η Χριστιάνα θα πουν από…σήμερα το «Χριστός Ανέστη», θα τσουγκρίσουν αυγά και θα φάνε φλαούνες κάπως πρόωρα!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE