ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Βόλο: Άντρας κάηκε ζωντανός μετά από έκρηξη

Τραγωδία στον Βόλο: Άντρας κάηκε ζωντανός μετά από έκρηξη

Ένας άνδρας νεκρός εντοπίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, κατά την διάρκεια μεγάλης επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε μετά από έκρηξη στις εγκαταστάσεις των πρώην ψυγείων «Αλεξόπουλου» στην περιοχή των Λεχωνίων.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το e-volos.gr, το συμβάν στις εγκαταστάσεις προήλθε κατά την διάρκεια εργασιών και κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, που θα εξεταστούν από τους Αξιωματικούς οι οποίοι θα διενεργήσουν την Προανάκριση και οι οποίοι έχουν ήδη επικοινωνήσει και με τους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων, οι οποίοι δεν επιβεβαιώνουν την παρουσία επιπλέον ανθρώπων στις εγκαταστάσεις.

Στη μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση καθώς μέσα στις εγκαταστάσεις υπάρχουν εύφλεκτα υλικά και την οποία συντονίζει ο ίδιος ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου κ. Χαράλαμπος Πόζογλου, συμμετέχουν συνολικά 21 οχήματα, αριθμός των οποίων έσπευσε και από όμορους Νομούς και 54 άνδρες, ενώ στο σημείο κατέφθασαν και κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ.

Πρόκειται, τέλος, για τις πρώην εγκαταστάσεις της οικογένειας του επί σειρά ετών δημάρχου Λεχωνίων και αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, αείμνηστου Δημήτρη Αλεξόπουλου, επί των ημερών του οποίου γνώρισαν μεγάλη άνθηση στον κλάδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top