ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε μια Έλενα, ε και τι έγινε…

Πέθανε μια Έλενα, ε και τι έγινε…

Έχουμε ακούσει, μέσω τηλεοράσεως και διαβάσει μέσω διαδικτύου, δεκάδες δημοσιεύματα αναφορικά με το τραγικό τέλος μιας βασανισμένης ψυχής, ένα κορίτσι που η ζωή δεν της επιφύλασσε μια όμορφη εξέλιξη αλλά δεν βαριέσαι, ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία θα πουν κάποιοι.

Διαβάστε επίσης: Έπεσαν να φάνε τις σάρκες της Έλενας - «Εν εκατάλαβες ποια ήταν τούτη η κορού;»

Ας μη σταθούμε όμως εκεί. Δεν φταίει ούτε ο Αρχιεπίσκοπος για το θάνατο της, ούτε ο Μητροπολίτης Ταμασσού ούτε και ο οποιοσδήποτε άλλος κληρικός. Ένοχοι είμαστε όλοι μας, που σπρώξαμε μια νέα κοπέλα πιο βαθιά σε έναν «εφιάλτη» και ας μην προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες.

Από μικρή, ανέβαινε ένα «Γολγοθά που όμοιο του, σύμφωνα με τα όσα βλέπουν τα φώς της δημοσιότητας, δύσκολα συναντάς. Πολλοί βρέθηκαν να κατηγορούν ένα νεκρό κορίτσι ή άλλοι να στολίζουν με «επίθετα» έναν ιερέα.

Ας πετροβολήσουμε τον ιερέα, ας καθαιρέσουμε τον Αρχιεπίσκοπο, ας χώσουμε στη φυλακή την παπαδιά, αλλά τι θα αλλάξει; Η Έλενα «έφυγε», λυτρώθηκε και με το χαμό της, ίσως θέλησε να «αφυπνίσει» το «ανάπηρο» κράτος.

Διαβάστε επίσης: Βούρκωσε η Χριστοφίδου μιλώντας με την παπαδιά: ‘Θα τον σκότωνα μόνο με την υποψία!’ - VIDEO

Πόσες άλλες «Έλενες» υπάρχουν εκεί έξω; Πόσα άλλα παιδιά ζήτησαν βοήθεια και βρήκαν κλειστές πόρτες; Πόσα άλλα κορίτσια και αγόρια έχασαν το δρόμο τους επηρεασμένοι από προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα;

Με ημίμετρα δεν κλείνεις την πληγή, αλλά συντηρείς ανοιχτό ένα τραύμα που αργά ή γρήγορα θα βρεις και πάλι μπροστά σου. Και τότε τι; Θα ξαναπείς, «τι κρίμα η κορούα που επέθανε» και την επόμενη μέρα θα συνεχίσεις τη βαρετή καθημερινότητα σου αδιαφορώντας πως ο συνάνθρωπος σου υποφέρει, περνά δύσκολα, αντιμετωπίζει βιώματα που θα τον στοιχειώνουν μια ζωή.

Διαβάστε επίσης: Η παπαδιά στο Sigma -‘Πλήρωσαν την Έλενα να ψευδορκήσει για να βάλει φυλακή τον πάτερ’ -VIDEO

Διαβάστε επίσης: Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Να μην αφήσουμε αυτό τον θάνατο να χαθεί» - VIDEO

Ένα επίδομα, είτε αυτό λέγεται Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, είτε οτιδήποτε άλλο, δεν λέγεται κρατική μέριμνα. Όλοι αξίζουμε την έμπρακτη βοήθεια και στήριξη. Στην περίπτωση της Έλενας έγιναν τραγικά λάθη και παραλείψεις που πρέπει να προβληματίσουν όλους τους αρμοδίους φορείς.

Θέλησε να σπουδάσει, δεν τα κατάφερε, την «έπνιξαν» αυτά που έζησε, ποιος βρέθηκε να την αρπάξει από το χέρι και να της πει «εγώ είμαι εδώ για σένα»; Ποιος έκανε αυτό το κορίτσι να σταθεί στα πόδια του; Αλλά δεν βαριέσαι, πέθανε μια Έλενα, ε και τι έγινε….

 

Διαβάστε επίσης: Η ψυχολόγος της Έλενας στην Αριστοτέλους: 'Ετσι την κακοποιούσε η παπαδιά' - VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top