LIFESTYLE

Η ψυχολόγος της Έλενας στην Αριστοτέλους: 'Ετσι την κακοποιούσε η παπαδιά' - VIDEO

Η ψυχολόγος της Έλενας στην Αριστοτέλους: 'Ετσι την κακοποιούσε η παπαδιά' - VIDEO

Την έλουζαν, την έντυναν όταν θα ερχόταν η κοινωνική λειτουργός... και όταν μια φορά είχε σημάδι στο μάτι από την βία που άσκησε η Παπαδιά στην Έλενα, φρόντισαν να βρουν τον τρόπο για να μην φαίνεται. Τουλάχιστον αυτά υποστηρίζει η Μαρία Περδικογιάννη, ψυχολόγος της θανούσας Έλενας Φραντζή.

Σύμφωνα πάντα με την ψυχολόγο, η Έλενα φοβόταν γενικά να μιλήσει στην κοινωνική λειτουργό Ταυτόχρονα, ο παπάς και η σύζυγός του έβρισκαν περίτεχνους τρόπους για να καλύπτουν τα όσα αποτρόπαια της έκαναν.

Η ψυχολόγος της θανούσας Έλενας Φραντζή, Μαρία Περδικογιάννη, βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μίλησε για τον Γολγοθά που όπως υποστηρίζει βίωνε η άτυχη κοπέλα.

Όπως είπε η κα Περδικογιάννη, οι κοινωνικοί λειτουργοί επισκέπτονταν ύστερα από ενημέρωση το σπίτι της Έλενας για να δουν πώς είναι η κατάσταση και ο Παπάς και η Παπαδιά φρόντιζαν να είναι περιποιημένη και να δείχνει φροντισμένη. 

Η Έλενα -με βάση πάντα την μαρτυρία της ψυχολόγου- αφού ήταν μπροστά ο Παπάς και η Παπαδιά φοβόταν να μιλήσει, μιας και γνώριζε καλά ότι μόλις φύγει η κοινωνική λειτουργός θα την κτυπούσαν αν έλεγε κάτι που δεν έπρεπε.

Ένα περιστατικό που σοκάρει της διηγήθηκε η Έλενα και η ψυχολόγος το μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα".

Είπε στον αέρα της εκπομπής: "Την είχε σωματικά κτυπήσει η Παπαδιά και επειδή είχε ένα σημάδι στο ματάκι της, είχανε φτιάξει τα μαλλάκια της με τέτοιο τρόπο, ώστε να πέφτει μπροστά στο μάτι. Είχε χρησιμοποιήσει χυμό λεμονιού για να καλύψει τον μώλωπα να μην φαίνεται, ούτως ώστε όταν ερχόταν ο λειτουργός να μην καταλάβει...''.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=lFcRaivmp98

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top